Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 3-1-2023

 

Artikel 1: Definities

1.1. HydratatieHeld: Verwijst naar de online winkel HydratatieHeld, geregistreerd onder KVK-nummer 91337801, gevestigd op Hoofdstraat 97, Herveld.

1.2. Klant: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die een product koopt via de website van HydratatieHeld.

 

Artikel 2: Toepasselijkheid

2.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen HydratatieHeld en de klant.

 

Artikel 3: Bestellingen

3.1. Door een bestelling te plaatsen op de website van HydratatieHeld gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

3.2. HydratatieHeld behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren, te annuleren of aanvullende informatie te verzoeken indien nodig.

 

Artikel 4: Prijzen en Betaling

4.1. Alle prijzen op de website van HydratatieHeld zijn in euro’s en inclusief btw, tenzij anders vermeld.

4.2. Betaling geschiedt via de aangeboden betaalmethoden op de website van HydratatieHeld.

 

Artikel 5: Levering

5.1. HydratatieHeld streeft ernaar om bestellingen zo spoedig mogelijk te leveren binnen de aangegeven termijn op de website.

5.2. Vertraging in levering geeft de klant niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of annulering van de bestelling.

 

Artikel 6: Retourneren en Garantie

6.1. De klant heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van reden, de aankoop te ontbinden en het product te retourneren.

6.2. Geretourneerde producten dienen in originele staat en verpakking te zijn. HydratatieHeld behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of slechts een gedeeltelijke vergoeding uit te keren indien het product beschadigd is.

 

Artikel 7: Aansprakelijkheid

7.1. HydratatieHeld is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade veroorzaakt door het gebruik van de geleverde producten.

 

Artikel 8: Klantenservice

8.1. Voor vragen, klachten of opmerkingen kan de klant contact opnemen met de klantenservice van HydratatieHeld via de contactgegevens vermeld op de website.

 

Artikel 9: Wijzigingen

9.1. HydratatieHeld behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen of aan te vullen.

Winkelwagen
Scroll naar boven